Skip to content

eerste bericht

Welkom op mijn website. Wat leuk dat je langskomt. Er is al zoveel geschreven en gezegd, dat ik tot dusver altijd dacht: wat zal ik daar nog aan toevoegen. Toch heb ik besloten een weblog te openen. Soms is het niet zozeer wát je zegt, maar hoe je het zegt. Ik zeg misschien niets nieuws, maar ik zeg het wel op mijn manier. Een eigen insteek op zaken; met eigen woorden.  Daarom heet de site ook goswindeboer.nl – gewoon ik en mijn gedachten.

Wat je op deze site zult vinden zijn dingen die ik belangrijk vind. Dat kunnen alledaagse dingen zijn die mijn belangstelling hebben, maar meestal zal ik schrijven over grote dingen zoals leven, geloof en bijbelse inzichten. De laatste tijd zijn deze steeds belangrijker voor me geworden. Ik ontdek veel nieuwe denksporen en perspectieven. Terwijl ik herkauw wat ik lees en luister probeer ik kernachtig samen te vatten wat ik begin te begrijpen. Of wat ik niet begrijp en waarover ik pieker. Ik hoop dat het je aan het denken zet, net zoals ik aan het denken word gezet door de woorden van andere mensen.

Samen blijven nadenken over wat echt belangrijk is, daar hoop ik aan bij te dragen. Met elkaar in gesprek blijven, vragen blijven stellen, kritisch en open. Je kunt meepraten in de commentaren, maar niet anoniem. Stel vragen, vul me aan, denk mee of tegen, maar blijf redelijk. Het wordt vast een interessante dialoog.

De website is nog maar net van start, dus de komende maanden zal er nog vaak wat veranderen. Het uiterlijk, de layout, de presentatie van de artikelen, alles moet nog wat zijn plekje krijgen. Ik ben benieuwd wat we ervan kunnen maken.

  1. André Piet / dec 8 2009

    Het is met trots dat ik als eerste een reactie plaats op deze website van Goswin. Toen ik hem voor het eerst ontmoette in april j.l. op een goedbericht-weekend, was het me direct duidelijk dat Goswin een buitengewoon getalenteerde jonge kerel is. Als weinig anderen is hij in staat om zich perfect uit te drukken en z’n intelligente kijk op de dingen te verwoorden. Recentelijk heeft hij vele nieuwe ontdekkingen mogen doen en hij zal ons daar ongetwijfeld deelgenoot van maken. Ik ben ontzettend blij dat hij een eigen stekkie op het internet heeft veroverd. Het startschot heeft hij nog maar net gegeven – bij deze spreek ik de hoop en verwachting uit dat hij ons nog vaak zal verrassen.
    Proficiat Goswin, succes en… vooral Gods zegen!

    -André Piet-

reageer